'/> Resep Kraker Tanpa Gluten Anti Gagal - Food Healthy

Resep Kraker Tanpa Gluten Anti Gagal

Glutenvrije crackers

Op zoek naar ideeën om glutenvrije crackers makkelijk, perfect en uniek te maken? Internetgebruikers zijn eraan gewend internet op hun smartphones te gebruiken om informatie over afbeeldingen te bekijken op zoek naar ideeën. In dit artikel zal ik de stappen delen om "Eenvoudige stappen om glutenvrije anti-crash crackers te maken" voor te bereiden om het echt gemakkelijker te maken. Als u het verkeerd verwerkt, zijn de resultaten smakeloos en zelfs onaangenaam. Niet-gearomatiseerde crackers moeten een smaak en aroma hebben die onze smaakpapillen kunnen stimuleren.

Er zijn verschillende dingen die de smaak van glutenvrije crackers min of meer beïnvloeden, van het soort ingrediënten, de keuze van verse ingrediënten tot de bereiding en presentatie. Als je overal heerlijke glutenvrije crackers wilt maken, wees niet getreurd, want als je het trucje kent, kan dit gerecht een bijzonder gerecht zijn. Dan is er een afbeelding van een cracker met antiaanbaklaag die u ter referentie kunt zien.

Het aantal porties dat gebruikt kan worden om glutenvrije crackers te maken is 200 g biscuit. Zorg er dus voor dat deze portie voldoende is om jezelf en je dierbaren te voeden.

Er wordt ook geschat dat de tijd die nodig is om glutenvrije crackers te maken ongeveer 15 minuten is.

Hier zijn enkele eenvoudige en handige manieren om glutenvrije, kant-en-klare crackers te maken. Glutenvrije crackers maak je met 7 ingrediënten en 5 stappen. Dit zijn de kookstappen.

Maak je eigen crackers. Smakelijk, vettig. De geur van de olie is verleidelijk. Als je geen boter wilt gebruiken, kun je deze vervangen door boter.

Ingrediënten en kruiden voor glutenvrije crackers:

  1. 140 g meelbrood, deeg en meer
  2. 1 eetlepel knoflookpoeder
  3. 1/2 theelepel glutenvrij bakpoeder
  4. 1/2 theelepel Himalayazout
  5. 56 g koude boter, in kleine stukjes gesneden (geraspt)
  6. 14 g palmolie
  7. Voeg zo nodig 4-5 eetlepels gezouten water toe

Stappen om glutenvrije crackers te maken

  1. Meng alle barrièrecomponenten door elkaar.
  2. Voeg de geraspte boter toe en meng met de bloem tot het op broodkruim lijkt.
  3. Voeg olie en water toe, meng goed tot een eenvoudig rollend deeg is verkregen. Koel gedurende 15 minuten.
  4. Haal het deeg uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 175 °C. Spreid een reeks ballen uit met een diameter van 2-3 mm. U kunt een koekjespen gebruiken.
  5. Bak 15-20 minuten of kook crackers. afkoelen.

van wie? Is het makkelijk? Hoe maak je glutenvrije crackers die je thuis kunt maken. Veel geluk!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.