Langkah Mudah untuk Membuat Poached Egg / Telur Carakš„(3 cara Tanpa Cengkerang Telur) Anti Gagal
Mencari lebih banyak inspirasi, ibu muda sudah biasa menggunakan Internet untuk menunjukkan kepada mereka cara membuat telur dalam tin. Dan sekarang saya kongsikan tutorial cara membuat 3 cara tanpa kulit telur. Jika tidak dikendalikan dengan betul, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan malah tidak menyenangkan. Di mana telur rebus / mentega karamel (3 kuning telur) sepatutnya mempunyai aroma yang lazat dan rasa yang memuaskan.
Bangkai telur dalam tin (3 cara tanpa kulit telur), pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, dimasak dan dimakan mempunyai banyak kaitan dengan rasa. Jangan risau kalau nak buat homemade telur / telur karamel (3 cara tanpa kuning telur), sebab kalau dah tahu tekniknya, masakan ni boleh jadi sedap. Kemudian anda boleh mencari foto di PokƩmon Egg / Karaka Egg (3 Cara tanpa Telur).
Baiklah, cuba kali ini, kita akan gantikan telur/telur hancur: (3 cara tanpa telur) di rumah. Nutrien ini boleh membantu menyihatkan tubuh badan kita dengan menjadikannya mudah. Anda boleh membuat telur karamel (3 cara tanpa kulit telur) menggunakan 15 bahan berbeza dan 6 langkah. Berikut adalah langkah-langkah memasak.
Hello. Hari ini saya nak kongsikan 3 cara membuat telur dalam tin yang terbaik. Telur dalam tin ialah telur rebus, separuh rebus atau rebus penuh (rebus kering) tanpa kulit. Berkhidmat dalam pelbagai cara. Berkongsi adalah penyayang # goldenapron2020
Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat telur dalam tin / karaka (3 cara tanpa kulit)
- Telur
- Angin
- Cuka (Pilihan)
- Perisa yang dicadangkan
- Serbuk lada hitam
- Lada / lada kisar
- garam
- Kacang soya
- Wasabi
- Lagi tips diet
- Sosej bakar
- Kacang panggang
- Roti bakar
- potong
- kekacang
Cara memasak telur dalam tin / telur karamel (3 cara tanpa kulit telur)
- Kaedah (1) Penutupan Microwave: Isikan separuh air dalam mangkuk atau cawan kecil. Pecahkan telur separuh. Tutup periuk dengan kotak. Ketuhar gelombang mikro selama 40 saat. sedia. (Tidak lebih daripada 50 kerana telur meletup)
- Cara (2) Sudu: Didihkan air dalam periuk dan biarkan mendidih. Pecahkan telur ke dalam mangkuk. Tuangkan sedikit air mendidih. Tuangkan telur ke atas satu sudu air mendidih. Rendam putih telur dalam air mendidih sehingga agak pejal. Kemudian perlahan-lahan rendamkan sudu sepenuhnya ke dalam air.
- Masak sehingga putih telur agak pejal. Terpulang kepada anda masing-masing untuk memasak separuh atau kesemua kuning telur. Keluarkan telur perlahan-lahan dengan sudu berlubang. (Boleh rebus dalam sup dalam sup di bawah)
- Kaedah (3) Vortex Decoction: Kaedah ini amat sukar diperolehi. Anda perlu berlatih berkali-kali untuk menjadi sempurna. Pertama, tuangkan 3/4 air mendidih ke atasnya. Tambah satu sudu cuka. Pecahkan telur ke dalam mangkuk.
- Menggunakan penyepit panjang, putar air dengan cepat sehingga anda mendapat gerakan bulat di tengah. Berhati-hati, segera tuangkan telur ke tengah-tengah kuali. Pada ketika ini, teruskan berputar perlahan-lahan dan dekat dengan tepi periuk, jauhkan daripada telur, sehingga telur menetas. Keluarkan telur.
- Sila gunakan ..tq.❤️
Terima kasih kerana membaca resipi kami di halaman ini. Kami berharap masakan telur mudah berkaramel yang disebutkan di atas (3 cara tanpa kulit telur) akan membantu anda menyediakan hidangan lazat untuk keluarga / rakan anda dan akan menjadi idea bagi sesiapa yang ingin memulakan perniagaan memasak. cubaan yang baik!