'/> Bagaimana Menyiapkan Telur Carak Dengan Sos Cendawan, Sempurna - Food Healthy

Bagaimana Menyiapkan Telur Carak Dengan Sos Cendawan, Sempurna

Telur berkrim dengan sos cendawan

Mencari resepi sos cendawan unik dengan sos cendawan? Langkah mudah untuk membuat sos cendawan telur daripada kegagalan, kali ini cari orang di sekeliling kita, mungkin ada di antara anda. Orang ramai telah belajar untuk mencari maklumat tentang imej pada telefon bimbit mereka sebagai idea. : Kali ini saya akan kongsikan langkah-langkah mudah menghidangkan telur bersama jintan manis dengan sos cendawan, bahasa peragawatinya tidak rumit Õ¹Õ§ bukan senang. Jika tersalah urus, hasilnya tidak memuaskan malah tidak sedap. Malah telur kerak harus mempunyai bau dan rasa yang akan membangkitkan selera dengan sos cendawan manis.

Terdapat beberapa perkara yang mempengaruhi rasa telur dengan sos cendawan, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar sehinggalah cara memasak dan menghidangkannya. Anda tidak mahu bimbang jika anda tidak boleh mendapatkan suapan yang betul, jadi melabur dalam kastor yang bagus. Di bawah adalah gambar telur berminyak dengan sos cendawan yang boleh anda gunakan sebagai contoh.

Telur dengan sos cendawan boleh dihidangkan untuk 3 orang. Jadi pastikan bahagian ini cukup untuk anda melayan orang tersayang.

Berikut adalah beberapa petua dan petua praktikal yang boleh digunakan untuk merawat sos cendawan leher telur. Anda boleh memasak telur jintan manis dengan sos cendawan dalam 12 langkah dengan 12 jenis bahan. Berikut ialah cara memasak hidangan.

#telurantarabangsa # goldenapron2020 Nikmati sarapan putih dari semasa ke semasa 😀. Hidangan sarapan pagi ini sedap kerana roti yang perlu dimakan segera masih rangup, telur masih cair dan sos masih panas. Kebetulan telur ayam yang saya guna hari ini terlalu besar dan ramai boleh dapat 2/3 kuning dalam satu telur. Terdapat banyak cara untuk membuat telur kotor, tetapi saya tidak menggunakan kaedah lain dengan baik. Saya ingin memperkenalkan masyarakat antarabangsa kepada masakan berasaskan telur, kerana kadangkala mereka mengesyorkan membuat menu yang berbeza. Dengan Cookpad lebih mudah untuk mencari resipi yang anda tidak pernah cuba.

Bahan-bahan untuk rempah yang diperlukan untuk menyediakan minyak telur dengan sos cendawan.

  1. 6 biji telur (guna gred AA) - (sentiasa dapat 2 kuning telur dalam satu telur, tetapi dapatkan gambar dengan 3 kuning telur)
  2. 2 liter ur
  3. 6 lapisan / baguette / muffin Inggeris
  4. sos:
  5. 1 kotak cendawan
  6. 2 sudu besar mentega
  7. 2 sudu besar tepung gandum
  8. 1 cawan air rebusan ayam
  9. Sedikit lada kisar
  10. 1/2 cawan yogurt biasa
  11. 1 sudu teh sos Worcestershire
  12. Beberapa helai daun ketumbar/bawang besar/pasli kering

Cara memasak kaviar udang dengan sos cendawan

  1. Masukkan minyak dalam kuali dengan api perlahan dan goreng cendawan kecil selama 3 minit.
  2. Pindahkan cendawan ke tepi kuali, masukkan bebola belukar. Gaul rata, masukkan 1/2 air rebusan ayam, kacau hingga pekat. Masukkan yogurt - gaul rata.
  3. Masukkan lada kisar, sos Worcestershire, gaul rata. Jika kuahnya sangat pekat, bolehlah ditambah dengan lebihan air rebusan ayam. Matikan api.
  4. Bakar roti sebelum perang. Dalam kuali lain tuang 2 liter air, masak sehingga mendidih. Pecahkan telur ke dalam mangkuk. Ambil sudu - ambil sedikit air - celup bahagian bawah sudu dalam air - masukkan telur dalam sudu - biarkan protein mengeras sedikit. Kemudian perlahan-lahan rendam sudu dalam air selama 3 minit. Naikkan telur. Buat satu persatu. Dia lebih gemar menggunakan kaedah sudu kerana masih belum tahu menggunakan kaedah lain.
  5. Hidangkan, letak roti atas pinggan, letak telur atas roti, asap sos cendawan pada telur. Taburkan dengan ketumbar (bawang besar) dan pasli kering. Hidangkan segera.

Bagaimana: Bukankah ia mudah? Ini perlu dilakukan dengan sos croissant cendawan telur, yang boleh disediakan di rumah. Saya harap anda mendapati ini berguna: nikmatilah.

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.