'/> Bagaimana Menyiapkan Biskut Jejari Coklat, Enak - Food Healthy

Bagaimana Menyiapkan Biskut Jejari Coklat, Enak

Biskut coklat jejari

Mencari inspirasi untuk resipi coklat kosong yang unik? Orang ramai sudah biasa menggunakan internet dengan telefon bimbit untuk mendapatkan maklumat inspirasi. : Kali ini saya akan tunjukkan kepada anda langkah-langkah membuat resepi Radius Chocolate Brownie yang sedap ini untuk menjadikannya sangat mencabar Ö‡ mudah. Sekiranya pemprosesan yang tidak betul, hasilnya juga tidak akan licin dan lazat. Malah, kuih lobak coklat yang lazat harus mempunyai aroma dan rasa yang akan membuatkan anda lapar.

Banyak perkara yang mempengaruhi rasa biskut Radius Chocolate Chip, pertama dari jenis bahan, kemudian dari pemilihan bahan yang paling segar hinggalah kepada cara ia diproses dan dihidangkan. Jangan risau jika anda ingin membuat biskut coklat belang yang sedap di rumah, kerana anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang unik. Berikut adalah gambar kek coklat yang boleh anda gunakan sebagai inspirasi.

Bilangan hidangan untuk membuat Kuki Cip Coklat Radius adalah 4-5 orang. Jadi pastikan perkhidmatan ini mencukupi untuk anda - untuk orang yang anda sayangi.

Selain itu, anggaran masa yang diperlukan untuk membuat Kuki Cip Coklat Radius adalah lebih kurang 1 jam hingga 30 minit.

Jom cuba kali ni, jom buat kek cawan coklat sendiri di rumah. Dengan mengekalkan bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh memberi manfaat dalam membantu badan kita kekal sihat. Anda boleh membuat Biskut Coklat Radius menggunakan 4 bahan Ö‡ 4 langkah memasak. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Resepi ini mudah sahaja. Jika roti tidak habis, anda boleh menyediakan resipi ini. Ia adalah satu kemestian, bagi mana-mana ahli gabungan, untuk mempromosikan mana-mana program

Bahan-bahan untuk membuat biskut coklat berkilat Ö‡ Rempah-rempah.

  1. 4 keping roti
  2. 200 gm coklat susu
  3. 100 gm mentega
  4. Ia mengandungi 100 gram

Langkah membuat biskut coklat

  1. Roti dipotong menjadi kepingan nipis memanjang. Masukkan ke dalam dulang ketuhar. Masak selama 10-15 minit pada suhu 150 ° C. sejuk sikit.
  2. Sementara itu, coklat dan mentega cair dengan baik.
  3. Rendam roti yang telah dibakar dalam adunan coklat. Kemudian ia ditutup dengan sarang. Ulangi langkah ini sehingga roti habis.
  4. Simpan dalam bekas kedap udara dan nikmati pada bila-bila masa. sesi yang bagus

Terima kasih kerana menggunakan resipi di halaman ini. Kami berharap bahawa Kuki Coklat Radius yang mudah dibuat di atas akan membantu anda menyediakan hidangan yang menyeronokkan untuk keluarga/rakan-rakan atau memberi inspirasi kepada aktiviti memasak anda. Cuba ia!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.